top of page
  • Writer's pictureSEB Wellness

Sănătate emoțională-clasa a VII-a B, Diriginte prof. Voicu Claudia

Noi am ales ca temă de proiect sănătatea emoționala deoarece este o parte foarte importantă din starea noastră de bine.


De asemenea, activitățile pe care le practicăm zi de zi contribuie la sănătatea emoțională cum ar fi:

- cititul unei cărți

- vizionarea unui film

- ascultatul unei melodii

- petrecerea timpului cu prietenii

- activitatea fizică

- oferirea ajutorului celor care au nevoie


In aceasta perioada, lucrul nostru preferat este de a ne elibera prin muzica pe care o ascultam. Chiar daca ascultam muzica diferita, reusim sa ne apropiem prin emotiile pe care le transmitem.


Sportul este benefic pentru sanatatea emotionala deoarece atunci cand faci sport te poti concentra doar la acesta si automat uiti de griji si te bucuri de respectiva actiune.


Cand vine vorba de starea noastra de bine, ajutorul pe care il oferim celor din jur, este foarte important. Toti putem fi deacord ca dupa ce facem pe cineva fericit, suntem mult mai binedispusi.


Filmele sunt un mod perfect de a petrece timpul liber, mai ales acum in timpul carantinei. Filmele sunt cel mai bine vazute cu prieteni sau familia , iar cu cat de vast este industria filmelor exista un gen de film perfect pentru toata lumea.


Desenul îți dă o stare de bine deoarece atunci când desenezi te simți liber, și îți exprimi povestea sau stilul. Arta, în general, te ajută să ai o stare de bine puternică pentru că nu te vei mai plictisi, îți vei creea amintiri frumoase și, pînă la urmă vei fi uimit/ă de rezultatele tale.


Un prieten adevărat este mereu langă tine când ai nevoie de el și când te simți singur. Având un prieten te ajută să uiți de probleme și să treci peste ele mai ușor. Prieteniile ne ajută să ne dezvoltăm aptitudinile sociale si abilițatile de comunicare. Ei te ajută sa fi mai încrezător. Prietenii apropiați nu se sfiesc, de regulă îți spun că ești ridicol îmbrăcat s-au nu ai dreptate în anumite situații.

3 views0 comments
bottom of page